Naturtro og håndmalede figurer til dit barn

Sponsoreret

Har du et barn med god fantasi og som er glad for at lege med figurer eller andre naturtro legetøj? Legeland.dk har et stort udvalg af de flotte Schleich-figurer.

Børn elsker som regel at lege med noget, der er naturtro. Som ligner noget, de kender fra hverdagen. Der er Schleich figurer fantastiske for børn at lege med, fordi de netop forestiller noget, de kender i forvejen. Det kan være alt fra bondegårdsdyr til elvere, vilde dyr og meget andet fra forskellige verdener som eksempelvis Farm World, Bayala, Dinosaurs, Eldrado, Justice League, Horse Club og Wild Life.

Schleich har blandt andet en serie, der hedder Bayala, hvor man er i en helt anden verden med utroligt flotte elverfigurer og enhjørninger. Figurerne er omtrent 12-16 cm høje. I serien Eldorado kan du finde flotte ridder og drager, eller du kan dykke under vandet og opleve hajer og pingviner. Du kan også rejse tilbage i tiden og opleve de utrolige forhistoriske dyr med Schleichs Dinosaur-figurer. Derudover kan du med serien Farm World opbygge dit eget minilandbrug eller du kan dykke ind i hesteuniverset Horse Club med alt fra heste til rideudstyr, ridetræner, dyrlæge og meget mere. Du kan også finde kendte figurer fra Marvel-universet, hvis det er det, der optager dit barn.

Så uanset dit barns interesser, så findes der Schleich-figurer, der kan matche det. Kig forbi det store udvalg af fine figurer og vælg dem, der passer bedst til dit barn. Alle materialer, der er anvendt i produktionen er omhyggeligt udvalgt og testet af uafhængige laboratorier. Produkterne er under konstant kvalitetskontrol og opfylder alle nationale og internationale sikkerhedsregler.