Lækre strikkekits fra PetiteKnit

Sponsoreret

Har du hørt om PetiteKnit? Hos uldfisken.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige strikkekits fra PetiteKnit både til voksne og børn.

Hvis du er vild med strik, så kan du næsten ikke have undgået PetiteKnit. Den populære Instagrammer, der har valgt at leve af at udvikle strikkeopskrifter og sælge dem på sin hjemmeside. Hun er blevet enormt succesfuld på kort tid, fordi der også er gået en trend i at strikke sit eget tøj. Derudover har hun også fokus på at lave opskrifter, der både passer til helt nybegyndere samt til de lidt mere øvede. Hun laver også opskrifter, der passer utroligt godt ind i tiden.

Uldfisken.dk har et stort udvalg af kits fra PetiteKnit. Her kan du både få til børn og voksne, og du får altså en hel pakke, hvor du både får det garn, hun har brugt samt opskriften med i prisen.

Mette Wendelboe Okkels, der står bag PetiteKnit, er primært kendt for sine strikkeopskrifter til børnetøj, men hun har altså også sine klassiske og moderne strikmodeller til voksne. I kategorien Voksen finder du blandt andet kits til flere fine designs af både bluser, toppe, cardigan og varme trøjer. PetiteKnit er især kendt for Ingen Dikkedarer trøjen, Novice-sweateren, der er for begyndere og Kontrastsweateren. Garn og farver har du mulighed for at vælge i over 30 forskellige kvaliteter og farver, alt efter om du er til pangfarver eller mere neutrale farvetoner.

Så hvis du har lyst til at begynde at strikke eller hvis du har været i gang længere, så find lige præcis det strikkekit, der passer til dig og dit niveau hos uldfisken.dk