Lækker vegansk makeup-pung med plads til det hele

Sponsoreret

Mangler du en ny make-up-pung? Sådan en, hvor du kan have alt makeup samlet, så du nemt kan have det med på farten? Hugo-p.dk har et stort udvalg af lækre punge til makeup.

Makeup-pung, kosmetikpung, emergency kit. Kært barn har mange navne. Men kært barn, det er det i hvert fald. Den pung, hvor man gemmer alt sit dyrebare makeup, sådan at man nemt kan have det med på farten. Og så det ikke bliver væk, og så man kan holde styr på det hele.

Hos Hugo P kan du finde et væld af smukke makeup-punge. Eksempelvis den fine vegansk Gillian Jones Dome makeup-pung i rose kunstlæder. Pungen har et rum og en god størrelse til diverse læbestifter og cremer. Gillian Jones er et dansk mærke, der er skabt af designfirmaet Cimi. Det specielle ved den er, at foret er lavet af genbrugsplast. Derfor er du med til at hjælpe med at passe på planeten og verdenshavene, hvor der bliver efterladt mange tons plastik, der ikke kan nedbrydes.

Så hvis du gerne vil bruge makeup, men samtidig også går op i, hvilken påvirkning dine brugsvaner har på, hvordan vores planet kommer til at se ud i fremtiden, så er den veganske makeup-pung et skridt henad den sti.

Hugo P er et dansk brand, der er startet på Bornholm, og som nu har en fysisk butik både i Rønne og Nakskov samtidig med webshoppen, hvor de også sælger alle deres lædervarer og alverdens tasker. Manden bag har over 22 års erfaring i branchen, og han ved derfor, hvad han laver.