Klassiske støvletter fra danskejede Angulus

Sponsoreret

Er du interesseret i støvler af dansk design, som er af høj kvalitet, gode at gå i og stilrene, så er Angulus det helt rigtige brand for dig.

Angulus og støvler hænger uløseligt sammen for mange. Angulus har lavet sko og støvler til danskerne og senere resten af verden siden 1904 og har dermed over 115 års erfaring. Virksomheden startede ud som en lille skomager i hjertet af København. Skomagerens søn fik ideen til at lave fodformede sko i samarbejde med fysioterapeuter og læger, og selvom det ikke blev modtaget med kyshånd dengang, så vakte ideen hurtigt interesse og opmærksomheden omkring brandet steg.

Lidt efter let var Angulus på alles læber, og ejeren Willy Madsen hentede inspiration blandt andet i Italien for at udvikle de bedst mulige sko. I dag bliver designet lavet i Herlev, mens produktionen foregår på en familieejet fabrik i Portugal hos et hold dedikerede skomagere, der laver skoene i hånden. Du kan finde sko og støvler fra Angulus rundt i de bedste forretninger verden over, hvor kvalitetsbevidste kunder køber dem.

Angulus har blandt andet produceret de klassiske, brune og sorte støvletter med det lille stykke elastisk imellem, og de findes i mange forskellige versioner efterhånden. De er tidsløse, klassiske og går til ethvert outfit. Derudover er de selvfølgelig også lavet med tanke på fodens velvære, ligesom alle andre sko og støvler fra Angulus. Du kan læse mere om de enkelte støvler og historien bag på angulus.dk.