Klæd dit hjem med en Vipp pedalspand

Sponsoreret

Du kender den nok allerede – den ikoniske Vipp pedalspand. Den er at finde hos mange restauranter og ikke mindst i mange danske hjem. Siden 1939 har Vipp sat sit stilrene præg i adskillige moderne hjem.

Det populære stilrene design

En pedalspand fra Vipp er ikke bare en spand. Den fås i flere størrelser, og så er den praktisk i alle rum – både i køkkenet såvel som på badeværelset. Pedalspanden har i de seneste år vundet stor popularitet hos danskerne, og du kan næsten ikke have undgået at have set en. Spanden er fremstillet i rustfri stål, og så har den en kraftig emalje. Det betyder altså, at den er yderst holdbar og den får ikke bare sådan lige små skader og ridser. Derudover lukker den tæt, så du slipper for eventuel lugt, hvis du bruger den som skraldespand. Der er ingen tvivl om, at en Vipp-spand er praktisk og funktionel. Men den er også i et design, der lægger op til, at den kan bruges i alle rum og på de fleste arbejdspladser.

Skjuler skrald og vasketøj elegant

Udvalget af Vipp-spande hos tendensshop.dk fås i sort og hvid, så de passer ind i ethvert moderne hjem uanset smag og stil. De fås i forskellige størrelser, blandt andet med plads til fire liter, som er oplagt til toiletspand. Du kan også få dobbelt så store, og andre med plads til 14 liter. Der er altså masser af plads til skrald på kontoret eller i køkkenet, men de kan også bruges til vasketøjskurv, der elegant skjuler det beskidte tøj. Giv dig selv en gave i dag – du vil helt sikkert blive glad for en Vipp pedalspand.