Floral design summer dresses on hangers on store rack

Kjoletid – de perfekte kjoler til sommeren 2020

Sponsoreret

Sommerkjolen er det perfekte stykke tøj til dig, der gerne vil gøre noget ud af dig selv, men stadig vil have behageligt tøj på. Sommerkjoler fås i mange forskellige versioner, så du både kan dresse op og ned, passe til alle anledninger og ikke mindst sprede sommerstemning.

Med en pæn og casual sommerkjole kommer du ikke til at føle dig for fin til at være derhjemme, men samtidig er du klar til at mødes med venner og familie i parken, i haven og på stranden. Vi har lavet en liste over sommerkjoler, der er perfekte til sommeren 2020, uanset hvad den byder på.

Feminine sommerkjoler

Lad os starte med en håndfuld trendy og feminine sommerkjoler fra Lykke By Lykke. Her er lidt for enhver smag, men hvor hverdagsfemininitet kunne være nøgleordet for dem alle.

https://www.lykkebylykke.dk/shop/bruuns-bazaar-kjole-61575p.html

Denne feminine kjole fra Bruuns Bazaar er fremstillet i et luftigt materiale. Selvom kjolen går ned til anklerne, føles den let og behagelig. Den er transparent og kommer med en fin underkjole, der skaber et feminint og lidt anderledes udtryk. Der er bindebånd i taljen, der fremhæver figuren. Denne kjole er perfekt til sommeraftenerne, og kan også bruges i sensommeren, hvor vejret igen bliver en smule køligere. Den fås til 999 kr.

https://www.lykkebylykke.dk/shop/ichi-kjole-emmi-60746p.html

Denne kjole fra Ichi har korte ærmer og et sødt broderi over hele stoffet. Kvaliteten er 100% bomuld, og farven er en smuk og afdæmpet rosa, der passer til alle slags sko og smykker. Den kan fint styles op med et par pæne og eventuelt højhælede sandaler, men den passer også perfekt til et par casual sneakers. Den koster lige nu 599 kr.

https://www.lykkebylykke.dk/shop/y-a-s-61169p.html

Y.A.S har designet denne friske, blomstrede kjole. Den blå undertone bliver komplementeret af det feminine margueritprint, og slå-om-effekten fremhæver både figuren og gør kjolen ammevenlig. Den har korte ærmer, men går til gengæld ned til anklerne for mere dække. Den fås til 599 kr.

https://www.lykkebylykke.dk/shop/mads-noergaard-kjole-61187p.html

En helt anden slags kjole er denne denimsag fra Mads Nørgaard. Denimkjoler er cool og sofistikerede, og de kan styles både op og ned. En denimkjole som denne burde været fast inventar i klædeskabet, da den virkelig passer til alle slags sko og smykker samt både til hverdag og fest. Den er knælang med korte ærmer, og så kan den knappes op omme foran, hvilket gør den ammevenlig og giver mulighed for at bruge den åbentstående med en lang top indenunder. Den findes til 1400 kr.

Sporty kjoler

Hvis du ikke er så meget til blomsterprint og broderi, findes der heldigvis også mange andre slags kjoler, der stadig er elegante. De lidt mere sporty kjoler er som regel lavet af jersey og har enkle farver, mønstre eller logoer på sig. Disse sommerkjoler er perfekte til dig, der er aktiv og har brug for en kjole, som du kan bevæge dig frit rundt i.

https://www.adidas.dk/kjole/DV0856.html

Denne Adidas kjole har de klassiske hvide striber ned langs ærmerne og et diskret logo ved brystet. Ærmerne er lange, og kjolen egner sig godt til de lidt køligere sommerdage og aftener. Bunden har en fin flæsedetalje, der gør kjolen mere feminin, hvilket komplementerer den meget casual og sporty overdel. Den fås i sort og klar pink – begge med hvide striber og hvidt logo – og er lige nu sat ned til 274 kr. Normalprisen er 549 kr.

https://www.zalando.dk/levisr-logo-tee-dress-jerseykjoler-mineral-black-le221c01u-q11.html

En cool kjole fra Levi’s med et stort, klassisk logo på brystet. Ud over logoet er kjolen helt simpel i både farve og facon. Den har en løstsiddende T-shirtfigur og vil passe perfekt til et par hvide sneakers. Den fås i sort og lysegrå – begge med et hvidt, sort og rødt logo – til 319 kr.

Slip dresses

Det ser ud til, at slip dresses er kommet for at blive – og det med god grund! De er yderst elegante med deres silkeagtige glans, der lever op til fest og galla. Samtidig kan du style en slip dress ned ved at bære en almindelig bomulds T-shirt indenunder; på den måde får du et mere hverdagsagtigt look, der både er cool og elegant.

https://www.na-kd.com/dk/na-kd-party/slip-satin-slit-dress-sort

Denne sorte satinkjole fra NA-KD viser potentialet ved en slip dress. Den emmer af sexet evening vibe med de tynde spaghettistropper, men med en oversize jakke henover, eller en T-shirt under, vil den straks blive mere afslappet. Den fås både i sort, beige og mørkerød til beskedne 179 kr.

https://shop.bestseller.com/dk/en/bc/women/sustainable-edit/double-layer-cami-mini-dress-17100899.html?cgid=bc-women-more-sustainable-styles&dwvar_colorPattern=17100899_Black

Denne slip dress fra Pieces har et løsere fit, hvilket gør den mere hverdagsagtig fra start. Du kan gøre den figursyet med bælter eller bæltetasker og ellers beholde den løsere pasform, der vil være behagelig til sommer. Materialet er let og luftigt, men til gengæld er den med dobbeltlag, så den ikke er gennemsigtig. Den fås i både sort, orange, gul og rosa til 229 kr.