Jeans, alle kvinder bør have i deres klædeskab

Sponsoreret

Jeans er en essentiel beklædningsgenstand i enhver kvindes garderobe. Ikke nok med at de helt rigtige par jeans bare ser godt ud, så kan de også bruges til mange forskellige anledninger og diverse former for outfits.

Der er derfor ingen grund til, hvorfor du ikke bør have forskellige typer af jeans i dit klædeskab. Her finder du 5 par jeans, der bestemt er værd at investere i.

 • Mom-jeans
  Mom-jeans har igen vundet indpas og er blevet utroligt populære. Og det er der en god grund til. De er nemlig lækre højtaljede jeans, der er stramme i taljen. Desuden er de også stramme rundt om din mave samt din bagdel. De er yderst flatterende og giver dig nok plads til at bevæge dig og trække vejret.
 • Højtaljede jeans
  Det bedste ved højtaljede jeans er, at det hjælper dig med at få længere ben (eller det ligner det i hvert fald). Disse jeans har længe været en favorit hos mange kvinder på grund af komforten og de mange anvendelsesmuligheder. De kan sættes sammen med en top, en skjorte, en striktrøje eller noget helt andet.
 • Skinny-jeans
  Skinny-jeans er stramme jeans, der nærmest sidder som om, at de var klistret fast til din hud. De fås i mange forskellige typer, så du kan eksempelvis selv vælge, om du ønsker skinny-jeans med en høj eller en lav talje.
 • Boyfriend jeans
  Boyfriendjeans er forsynet med en mere baggy pasform. Det giver dig et cool og smart udtryk, mens de på samme tid også er yderst komfortable.