Intimo har gaven, enhver mand kan bruge

Sponsoreret

Hos Intimo finder du et bredt udvalg af lækkert undertøj til mænd fra alle de største og mest kendte brands. Det er både underbukser, undertrøjer, LongJohns, strømper, T-shirts og forskelligt homewear.

Det store udvalg består af produkter fra blandt andet Bruno Banani, JBS, Hugo Boss, Bjørn Borg og Armani, som hører til blandt de største mærker indenfor herretøj og selvfølgelig også undertøj.

Blødt og behageligt undertøj til hverdag

Undertøj skal bruges hver dag året rundt, og præcis derfor er det vigtigt at have undertøj på, som sidder behageligt på kroppen hele dagen igennem. Måske kender du følelsen af at have fået et par underbukser på, der sidder for stramt omkring maven eller omkring lårene. Det er ikke rart, og kan endda betyde, at du i løbet af dagen kommer til at føle dig ubehagelig tilpas, fordi de strammer for meget.

Men med det rigtige par i den rigtige størrelse glemmer du helt, at du har underbukserne på. Det samme gælder for dine LongJohns, dine boxershorts, dine strømper osv., og derfor er det netop vigtigt at finde den helt rigtige størrelse.

Herreundertøj i høj kvalitet

Hos Intimo.dk finder du et stort udvalg af undertøj til herrer i en høj kvalitet. Hos Intimo er de nemlig godt klar over, at det er vigtigt at have undertøj på, der sidder behagelig på kroppen.

Undertøjet er også fremstillet i gode materialer såsom bomuld, økologisk bomuld og polyester. Som alle tillader din hud at ånde, og som føles behagelig på kroppen – også efter en hel dag.