Innovative løbesko med høje såler

Sponsoreret

Der er mode i alting, også løbesko. Og lige nu er det de populære HOKA ONE ONE løbesko, der sætter trenden inden for løbesko, der har lavet nogle innovative løbesko i flotte designs og med høje såler.

Der er ikke noget som at træde i et par nye løbesko for at tage dem i brug for første gang. Det hjælper også meget på motivationen til at komme ud på en tur. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken sko, man vælger, for der er også mode i løbesko.

Hvis du er vild med masser af farver og høje såle, så er HOKA ONE ONE et mærke lige for dig.

Det amerikanske brand har siden 2010 lavet innovative løbesko. Det særlige ved dem er, at skoen har en mellemsål, som giver 2,5 gange så meget dæmpning som almindelige løbesko. Og det, uden at skoen vejer mere. Den er derfor mere støddæmpende og behagelig at have på.

Faktisk kom ideen til den højsålede løbesko som følge af en periode med meget tynde såler, inspireret af det at løbe med bare såler. Den trend gik HOKA ONE ONE i mod, og i stedet lavede de sportssko med høje, brede og kraftige såler, så de havde meget mere stødabsorbering. Noget af det særlige ved brandet er dets måde at mestre mærkets egen signatur, fordi deres designstil er unik i sig selv, hvad angår de høje såler samt den brede og omfattende farvepalet, som stråler af personlighed og karakter.

Se det store udvalg af løbesko hos Campz.dk, der har alt inden for outdoor- og adventure-aktiviteter.