Imponér folk omkring dig med en Aston Martin

Sponsoreret

Du er cool. Du er fed. Du er suave. Desværre matcher din gamle Opel Astra ikke din person. Den er slidt, gammel og består af reservedele fra biler i fire forskellige farver. Det er tid til at få kæber til at falde omkring dig. Hvordan gør man det?: Aston Martin leasing!

 

Aston Martin

Aston Martin er en eksklusiv britisk bilproducent, der skaber sportsvogne i verdensklasse. Blandt andet er James Bonds ikoniske DB5 også en af de ældre Aston Martins, men siden er der sket meget med bilerne, der dog holder fast i deres elegante britiske udtryk.

 

Her er fire bud på din nye Aston Martin:

 

Vantage

Aston Martin Vantage er det fødte rovdyr, der kun har til formål at kickstarte alle dine sanser, når du kører ned ad gaden i den. Vantage er let og agil, med en kraftig motor under hjelmen, og den kombination gør den bestemt ikke kedelig

 

DB11

DB11’eren er Aston Martins mest kraftige bil i DB-serien til dato. Men alt det kommer sekundært, når man kaster sit blik på DB11, der er tårevædende smuk. Både udenpå og indeni kan man tydeligt se, at design er kommet i første række.

 

DBX

For første gang har Aston Martin sat sig ned og skruet en SUV sammen, og det er endt i DBX’en. Denne bil er en perfekt symbiose af elegance og luksus, som kun Aston Martin kan levere. Samtidig sørger Aston Martin for at få dig hurtigt frem, med bilen der er drevet af eventyrlyst.

 

DBS

Når du først ser Aston Martins nye DBS, er man ikke et sekund i tvivl om, at der er tale om en Aston Martin, men den seneste model er langt mere muskuløs og kraftfuld, end de tidligere. Det giver bilen et berusende syn.