Hygge med børnene i juleferien

Sponsoreret

Julen og juleferien nærmer sig for både store og små. Der er altid masser at tage sig til i juledagene, men hvad med alle de andre dage? I denne artikel kan du få gode idéer til, hvordan børn og voksne kan hygge sig sammen i juleferien.

Familievenlige aktiviteter for alle

Det er en god idé, hvis I allerede på nuværende tidspunkt planlægger, hvad I kunne tænke at hygge jer med sammen. Ordentlig planlægning af aktiviteterne kan gøre, at I får den optimale kvalitetstid i familien. I bør finde frem til nogle familievenlige aktiviteter, som I alle synes er hyggelige og sørge for, at have alle remedierne klar.

Byg en hule og læs en bog

Der er ikke noget bedre end at bygge verdens bedste hule. Den kan bruges til blandt andet at læse en rigtig god bog med. Det kan være en eventyrbog eller en bog med læring. I kan endda gøre det til noget ekstra specielt ved at huske tæpper, puder, en lommelygte m.m.

Sæt fingermotorikken på prøve

I kan sætte både de yngre og ældres fingermotorik på prøve ved at have perler og perleplader klar. Vil I selv kreere motiverne eller bruge perleplader? Det er op til jer som familie. Det vigtigste er, at der er masser af perler i forskellige farver at gøre godt med.

Kan I få samlet puslespillet?

At samle puslespil kan være lidt af en udfordring, hvis der er rigtig mange brikker. Men når hele familien hjælper hinanden med projektet, skal det nok lykkes. Det gode, ved at samle puslespil, er også, at I har mulighed for at hygge med lidt spiseligt imens.