Hold rynkerne lidt på afstand

Sponsoreret

Allerede når kvinder runder 30-35-årsalderen, begynder produktionen af kollagen lige så stille at falde. Fine linjer og små rynker begynder så småt at titte frem, særligt omkring mund og øjenomgivelser

Kollagen er en af kroppens vigtigste proteinkilder, og er blandt andet med til at vedligeholde både hjerte, muskler, led og knogler. Samtidig bidrager kollagenen til en sund fordøjelse.

I og med at mange kvinder efterhånden oplever at huden bliver mindre spændstig og modstandsdygtig, vælger mange kvinder at benytte botox eller fillers, så de igen kan få en spændstig og flot glat hud. Du behøver dog ikke at ty til så drastige midler, for udover at passe på din hud og at passe de daglige skønhedsrutiner, så kan du hjælpe huden indefra. Nemlig ved at indtage et dagligt kollagen tilskud, som kan være med til at holde kollagenproduktionen oppe.

 

Forskellige former for kollagen

Hos LinusPro finder du forskellige typer af kollagen. Type 1 kollagen bidrager ved at styrke bindevævet i huden. Type 2 kollagen har i modsætning til type 1, en positiv effekt på både muskler og ledbånd.

Allerede i løbet af 6-8 uger vil du kunne se et tydeligt resultat efter brug af kollagen. Blandt andet vil du opleve en mere elastisk hud, samt en tydelig reducering af fine linjer og rynker.

Hos LinusPro.dk finder du lang række af kollagen produkter, som du kan bestille på abonnement. På den måde kan du være sikker på at dit kollagen produkt bliver leveret direkte til din hoveddør hver eneste måned.