Hold formen ved lige på ferien

Sponsoreret

Ferien står for døren, og du kender rutinen. Når du først er afsted, så får du ikke holdt træningen ved lige, fordi du holder ferie. Men flere undersøgelser viser, at blot to ugers ferie fra træningen gør en stor forskel, og det kan tage lang tid at komme tilbage til samme form.

Derfor er det vigtigt at få noget træning ind i løbet af din ferie, så du holder formen ved lige. Vi kommer her med tre gode råd til, hvordan du kan få masser af motion og aktiviteter ind, selvom du holder ferie.

Lav noget aktivt i naturen

Ofte er der gode muligheder for, at du kan være aktiv ude i naturen, uanset hvor du holder din ferie. Det kan f.eks. være gennem en tur på cykel, en trekkingtur i bjergene eller ved at tage en dykkertur. Hvis du mangler udstyr til din dykning, kan du finde det her: https://dykker-butikken.dk/dykkerudstyr. Der er altså rig mulighed for at få set en masse flot natur og få sig rørt, når du er på ferie.

Hav træningsredskaber med hjemmefra

Er du ikke til træning udendørs, kan du klare en del på hotelværelset eller hotellets motionscenter. Tag nogle træningsredskaber med hjemmefra som en lille måtte, små håndvægte eller elastikker og lav noget af træningen indendørs. Det kan være inden morgenmaden, så du får god appetit.

Tag trappen i stedet for elevatoren

Husk at en smule træning gør en forskel, så tænk hele tiden over, om du kan få lidt ekstra motion ved at tage trappen i stedet for elevatoren. På den måde bliver der plads til at spise en ekstra is sammen med ungerne.