Hold dit drømmebryllup

Hold dit drømmebryllup

Sponsoreret

Alle bryllupper er vidt forskellige, og én mands drøm er en anden mands mareridt. Bryllupper er fester, man kun holder et af, hvis alt går vel. Derfor skal man også lade være med at bekymre sig om, hvad, alle andre mener, er et godt bryllup, men holde lige det, man selv drømmer om – og pynte op med lige det bryllupspynt, man selv vælger.

Det uhøjtidelige

Mange par vil gerne giftes, men kan ikke forene sig med tanken om at gå ned gennem kirken for derefter at blive kørt væk i en kakofoni af dåseskramlen. Men bryllupper kan gøres meget mindre højtideligt.

Hvis I klarer alt det juridiske på rådhuset, står selve bryllupsfesten fuldstændigt frit for jer. Vil I holde vielsesritualet i en have med en skibskaptajn fra Kombardo Expressen, gør I bare det. Teknisk set er I jo gift, så resten bestemmer i selv.

Søg inspiration

Det kan være svært at sætte sig foran et blankt stykke papir og planlægge sit drømmebryllup fra bunden af. Det er der heldigvis et par stykker før jer der har gjort, og det har affødt Wedding Planners, hvis eksistensformål er at stable bryllupper på benene.

De er stolte af deres arbejde og viser det gladelig frem i diverse bryllupsmagasiner. De fleste virksomheder har efterhånden en hjemmeside eller en Instagram, hvor man også kan følge deres portefølje af tidligere fester.

Nyd dagen

I planlægningen af sin store dag kan man hurtigt glemme hinanden, og hvorfor man egentlig vælger at blive gift. Husk at nyde processen sammen, og forlig jer med tanken om, at det perfekte bryllup ikke eksistere. Det er et fatamorgana, en illusion, en feberdrøm.

Det perfekte bryllup, er det, hvor I siger ja til at dele livet sammen, for det er jo for helvede det, det hele handler om.