Hold dit barn varmt til vinter

Sponsoreret

Uden at lyde som en Game Of Thrones reference, ”Winter is here”. Der er allerede faldet sne flere steder i landet. Derudover kigger vi ind i vinter, hvor vi skal vænne os til at fryse igen.

 

Aldrig har det været dyrere at varme vores hus op, og det betyder, at vi skal gå med lidt flere sokker, end vi er vant til. Derfor vil du selvfølgelig have det bedste for dine børn. Begynd derfor allerede nu at købe det bedste tøj ind, så vinteren ikke tager dig med bukserne om anklerne.

 

Der er meget godt og varmt tøj derude, men hvis du vil have kvalitetstøj, bør du overveje mærket Mikk-line.

 

Lag på lag

I stedet for at gå ud og købe den tykkeste jakke, bør du hellere overveje at købe, så du kan iklæde dit barn med mange lag. Det er luften mellem lagene, der fungerer isolerende. Køb også noget langt undertøj i en kvalitet, som dit barn kan holde ud at have på i mange timer ad gangen.

 

Det kunne for eksempel være tøj af merinould, der både er blødt og meget åndbart for huden. Langt undertøj i merinould, er ideelt til en kold vinter, da det kan gemmes under meget andet tøj.

 

Hold fødder varme

Når du skal holde dit barn varmt, tænker mange forældre instinktivt på tykke jakker, huer og handsker. Men det vigtigste, du kan gøre, er faktisk at sørge for, at dit barns fødder holder sig våde og tørre.

 

Bliver fødderne først kolde, forsvinder der en masse varme den vej, som ellers kunne være gået til at holde kroppen varm. Her gælder lag på lag princippet stadig, og tre par sokker er derfor bedre end et tykt par. Giv også dit barn ekstra sokker med i børnehave eller vuggestue.