Har du hørt om Power Bi?

Sponsoreret

Hvad er powerbi? Power BI er en del af noget, du allerede kender, nemlig Microsoft. BI står helt præcis for Business Intelligence. Power Business Intelligence er det mest brugervenlige værktøjer, som Microsoft har skabt siden Excel. Power BI er et selvstændigt værktøj, som har gjort det simpelt og muligt at:

  • Indlæse data i en simpel datamodel fra eks. csv., Excel, Dynamics NAV og AX, SAP, SQL databaser, Sybase, Oracle, MySQL, DB2, Exchange, webkilder som Twitter, Facebook, Google Analytics, SalesForce.
  • Lave transformeringer af data, som man kender det fra Excel
  • Visualisere din virksomheds data i et brugervenligt format
  • Dele rapporter og dashboards på en portal eller eksternt

Hvorfor vælge powerbi?

Power BI er med til at skabe et overblik i din virksomhed. Det betyder, at du sparer dig selv eller en af dine ansatte at skulle gennemgå alle jeres forskellige kildesystemer og databaser. En power BI applikation hjælper din virksomhed med at omdanne data til brugbar information. Denne information kan skabe grundlaget for endnu stærkere forretningsstrategier.

Din virksomhed fungerer typisk bedst, når alle medarbejderne arbejder ud fra de samme værdier og det samme udgangspunkt. Her hjælper power BI – ved blot få klik kan I dele virksomhedens rapporter og dashboards rundt til dine medarbejdere. På den måde kan du sikre dig, at medarbejdere i virksomheden deler samme standpunkt. På denne måde bliver det også lettere at tage den gode beslutning, som er til gavn for hele virksomheden.