Har du brug for reservedele til bilen?

Sponsoreret

Kører du til dagligt rundt i en stor fed BMW, så har du sikkert også taget valget, på grund af din gode og dyre smag. Har du brug for et sted, hvor du nemt og bekvemt, kan handle bmw dele, så kan du med fordel besøge koedbmw.com. 

 

Nemt at bestille online

Skal du bruge en ekstra reservedel til din bil, så er det heldigvis meget simpelt at bestille den online. Bestiller du delen hos koedbmw.com, vil du ofte allerede dagen efter din bestilling, modtage den del du har bestilt. 

 

Det gælder nye såvel som gamle modeller

Uanset hvilken en bil du har stående hjemme i garagen, og uanset hvilken årgang bilen er fra, så kan du være sikker på at finde den del du leder efter, hvis du bestiller den hos Koed. Er den reservedel du efterspørger ikke allerede på lager, vil den blive bestilt direkte fra BMW’s nordiske centrallager. Det betyder, at du ikke behøver at vente alt for længe, på den nye del, og ofte ligger delen allerede i hænderne hos Koed få dage efter din efterspørgsel. 

 

Arbejder for dig

Selvom du nok allerede ved meget om din bil, så kan du hos Koed altid hente professionel hjælp. Virksomheden består af ialt 20 dedikerede medarbejdere, som alle har en lige så stor passion for BMW som dig. Du får også hele 24 måneders fuld reklamationsret på de dele du køber på koedbmw.com. Med andre ord, kan du trygt bestille dine nye reservedele online hos Koed, og bestiller du i dag, vil du sikkert allerede have dem i hænderne i morgen.