Har du brug for genoptræning efter en operation?

Sponsoreret

Det er ikke altid lige nemt at komme sig efter en operation, og ofte er det også nødvendigt med genoptræning efterfølgende. Hos Vejlefjord tilbyder de et intensivt forløb til dig, der enten har fået en skade, er blevet opereret eller har en ubalance i bevægelsesapparatet.

Forløbet på Vejlefjord Rehabilitering foregår i trygge rammer med det rette udstyr for en optimal genoptræning. Personalet på Vejlefjord er specialister i at hjælpe voksne, børn og unge, som oplever en funktionsnedsættelse efter lang tids sygdom, en operation eller efter en hjerneskade.

Vælger du at komme på et ophold på Vejlefjord Rehabilitering, aftales hele forløbet på forhånd mellem dig og din behandler. Det betyder således, at hele forløbet bliver tilpasset dig, således du hurtigt kan komme tilbage til, hvordan du havde det før din operation.

Behandlingen hos Vejlefjord

Din genoptræning på Vejlefjord bliver tilrettelagt, så det altid passer til dine behov. Forud for opholdet bliver der lavet en undersøgelse af dig som patient, for at kunne imødekomme behovet for genoptræning.

Det kan eksempelvis være nødvendigt, afhængigt af din situation, at behandle med fysioterapi, el-stimulation og AlterG-træning. En del af opholdet og din behandling består også i, at du selv tager dit tøj på, samt at du øver dig i at gå på trapper, alt sammen for at du kan komme tilbage til din normale dagligdag.

Opholdets varighed

Et ophold på Vejlefjord aftales altid individuelt, da der kan være forskel på, hvor meget behandling du som patient har brug for. Måske har du brug for ekstra hjælpemidler efter din udskrivelse, og her sørger Vejlefjord ligeledes for at kontakte en behandler i dit lokalområde, så du også kan føle dig tryg, når du kommer hjem igen.