Gode råd til et godt indeklima

Sponsoreret

Du får ikke bare sådan lige et godt indeklima i dit hjem. Dog kan du heldigvis selv gøre en masse for at få et godt indeklima uden at skulle i gang med det helt store. Læs med videre her og lær mere om, hvordan du kan skabe et bedre indeklima i din bolig.

Husk at lufte ud hver dag

Det er alfa og omega, at du lufter ud hver dag for at bevare et godt indeklima derhjemme. Åbn dine vinduer i omkring 5-10 minutter et par gange om dagen. Du kan eventuelt gøre dette hver morgen og aften.

Tænd altid emhætten

Når du laver mad, skal du sørge for, at du tænder emhætten. Mados er nemlig med til at skabe skadelige forbrændingspartikler, hvilket ikke er godt for indeklimaet i din bolig. Udover at tænde emhætten er det en god idé også at lukke dørene til dit soveværelse og dine børns værelser.

Find støvsugeren frem og rengør regelmæssigt

For at få et godt indeklima kommer du ikke udenom, at du skal gøre rent. Du bør derfor støvsuge, tørre støv af og vaske gulv en gang hver uge. Derefter bør du lufte grundigt ud. Husk at støve alle dine møbler af såsom dine reoler, dit vintage vitrineskab og så videre.

Tør ikke tøj indenfor

I stedet for at bruge din tørretumbler eller hænge dit tøj til tørre indenfor bør du hænge det til tørre udenfor. Især om sommeren er dette enkelt og ligetil, da dit tøj vil tørre hurtigt udenfor.