God lyd i ørene med Havit Earbuds

Sponsoreret

Earbuds er det nye indenfor smarte høretelefoner, som nemt kobles til din mobiltelefon eller tablet. Med earbuds er du helt fri for at have ledninger, som hænger og generer ned langs kinderne. Et par Havit Earbuds giver dig en fuld bevægelighed, næsten uanset hvad du laver.

Earbuds er designet perfekt til dine ører og er derfor perfekte til dig, som søger et par høretelefoner, der giver dig den fulde bevægelighed helt uden generende ledninger. Havit Earbuds er designet i tre forskellige størrelser, som alle er fremstillet af blød silikone, og som nemt tilpasses dine ører. Det sikrer dig et perfekt par ørepropper, som sidder som skabt til dine ører helt uden, at du får følelsen af, at de falder ud.

Trådløs opladning

Det smarte ved et par Havit Earbuds er også, at de er trådløse. De oplades trådløst ved hjælp af det medfølgende opladningsetui i et smart strømlinet design. Når batteriet i dine Havit Earbuds er løbet tør for strøm, lader du dem derfor hurtigt op igen ved hjælp af det lille etui. Opladningen af dine earbuds tager kun 1 ½ time, så er de igen klar til brug.

Vandafvisende og stødsikre

De smarte Havit Earbuds giver en super god lyd, kombineret med en god bas og dybde i afspilningen. De er vandafvisende, og skulle du være så uheldig at tabe dine Havit Earbuds, går de ikke i stykker. Takket være den fallproof teknologi som findes i ørepropperne. Vil du vide mere omkring de smarte og lækre Havit Earbuds, så kig forbi superprice.dk og find dine nye Havit Earbuds.