Glæd en du har kær med portvin eller whisky

Sponsoreret

Har din bedre halvdel, bror eller far snart fødselsdag, eller fortjener han en bare-fordi-gave? Havnens Vin & Tobakhus har gaven til manden, der har alt, heriblandt Burmester portvin og Arran whisky.

En gave der glæder

Det er ikke altid den nemmeste post at være den, der skal sørge for gave til manden. Måske ønsker han sig en boremaskine, et par løbesko eller et par bukser, eller måske får man det klassiske svar, når man spørger efter ønskeseddel: ”jeg ønsker mig strømper og underbukser” – ikke ligefrem de mest eksotiske gaver. Hvis han har alt, og det har mange mænd, kan det være en god idé at finde en personlig gave. Noget, som han virkelig holder af og nyder. Måske er han helt vild med at sidde og nyde et glas portvin eller et glas whisky? 

Kvalitet for alle pengene

Kender du Burmester portvin? Hvis ikke, er det med at læse videre her. Der er nemlig tale om et af de ældste portvinshuse i Portugal, og det blev grundlagt helt tilbage til 1730, hvor den allerede fra start af var populær, og populariteten er ikke blevet mindre siden. Der er ingen tvivl om, at manden tæt på dig vil sætte stor pris på en Burmester portvin. Måske er han mere til whisky? I så fald bør han uden tvivl nyde et glas eller to Arran whisky, som er en skotsk whisky. Den er lidt nyere end mange andre whiskyer, men kvaliteten og smagen er heldigvis stadig helt i top.