Giv dit barn en oplevelse for livet på Ladelund Efterskole

Sponsoreret

Trænger dit barn til nye udfordringer efter mange år i den danske folkeskole, så kan et 9. klasse efterskole år måske være noget for ham eller hende. På Ladelund Efterskole i Vejen, finder du et stærkt hold af engagerede lærere, som i høj grad hjælper dit barn med en faglig udvikling i løbet af skoleåret.

På skolen bliver eleverne undervist i generelle fag såsom dansk, matematik, engelsk, tysk osv. Dit barn bliver løbende evalueret i undervisningen, hvor hvert fag afsluttes med Folkeskolens afgangsprøve inden skolens afslutning.

På skolen er året opdelt i 4 perioder, hvor hver elev skal vælge to linjefag pr. periode.

 

Fællesfag styrker sammenholdet

På Ladelund Efterskole handler det i høj grad også om at styrke fællesskabet. Det gøres blandt andet ved, at eleverne har en lang række fag, som de deltager i sammen. Det er blandt andet morgensamling, fortælletimer, gymnastik, teatertur og studietur.

Studieturen er en fællestur til Berlin, hvor der er fokus på tysk og historie. Hjemmefra skal eleverne blandt andet selv planlægge turen, det vil sige museumsbesøg, personer der skal interviewes på turen osv.

Er det ved at være sidste udkald for at give dit barn et uforglemmeligt skoleår og til og med et år, som de aldrig vil glemme, så bør du overveje at sende ham eller hende et år på efterskole.

Ladelund Efterskole er en grundtvigsk efterskole med udgangspunkt i det hele menneske. Alle elever bor på skolen, hvor de i fællesskab får en masse sjove oplevelser, som de vil tage med sig resten af livet.