Genfind gnisten gennem samtale

Sponsoreret

Misforståelser, skænderier og manglende intimitet. Er der noget, du og din partner kan genkende? Mange forhold går i den forkerte retning efter flere år, men med parterapi Aarhus kan I få hjælp til at genfinde gnisten.

Bedre kommunikation mellem jer

Mange opfatter parterapi som en sidste mulighed for at redde forholdet. Det er dog ikke den eneste funktion, der er gældende. Ofte er manglende kommunikation, intimitet og fejltolkninger skyld i, at gnisten mellem jer daler eller ligefrem forsvinder. Derfor kan det være en oplagt mulighed at besøge balanz i Aarhus, hvor I vil blive guidet gennem samtale, så I lærer at lytte uden at forsvare jer selv og angribe hinanden. I en travl hverdag hvor jobs, fritidsaktiviteter og måske børn skal hænge sammen, sker det ofte, at par glemmer at give hinanden den fornødne positive opmærksomhed. Den har vi alle brug for, så for at genskabe gnisten er det nødvendigt at kunne samtale og give tid til hinanden.

Til nyforelskede og skilsmisseramte

Ofte hører vi om andre, der har forsøgt sig med parterapi, men det er ikke nødvendigvis noget, vi selv har tænkt på at skulle prøve. Med parterapi følger nemlig tit en negativ forståelse, hvor man straks tænker, at forholdet hænger i yderste snor. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Balanz tilbyder både parterapi til nyforelskede, partnere hvor gnisten er på vej væk, og til par der giver forholdet den allersidste chance. Terapien giver redskaber til bedre at kunne forstå hinanden, hvorfor det kan være en god idé for alle par, uanset forholdets længde.