Gem de dyrebare minder i en fotobog

Sponsoreret

De fleste mennesker gemmer deres digitale billeder på deres computer, på deres tablet eller på deres iPad. Men mange glemmer helt værdien af at sidde stille og roligt og kigge de dejlige billeder igennem. Måske alene eller sammen med resten af familien. Men med en fotobog fra Dinfotobog.dk kan i sammen lave jeres helt egen fotobog. En bog som I igen og igen kan finde frem, hvornår I har lyst.

En fotobog er noget ganske særligt

Der er noget helt særligt ved at sidde sammen og kigge på alle de gamle billeder fra ferien, eller fra dengang børnene var søde små babyer med buttede kinder og elastikker rundt om håndleddet. At kigge billeder er ikke helt det samme, når vi tænder for skærmen, og går igennem alle de dejlige minder. En fotobog er derimod en helt særlig bog, som I kan tage frem hvornår det skal være helt uden, at I behøver at tænde for computeren eller for iPad én.

Lav jeres egen fotobog

Hos Dinfotobog.dk kan I selv lave jeres egen personlige fotobog. I bestemmer blandt andet selv, hvilken farve jeres bog skal have, hvilke billeder I vil have i den, men også hvor store billederne skal være. I kan lave en temabog, en bog om jeres børn eller en bog fra en af jeres store fester. For eksempel billeder fra børnenes barnedåb eller jeres eget bryllup. En personlig fotobog er også den perfekte gave, som langt de fleste vil sætte stor pris på.