Gaveidéer til studenten

Sponsoreret

At blive student er unægteligt en stor begivenhed, som – udover gilder og god mad – ofte også indebærer gaver. Men hvad giver man lige til den nyudklækkede student? I dette indlæg giver vi dig en række idéer til, hvad du kan give i studentergave.

En mindeværdig figur

Hoptimist, Hans Bølling, Gunnar Flørning, Kay Bojesen – you name it! Der findes et utal af designere med hver sit bud på dekorative figurer, og det er en fremragende gaveidé, fordi den altid vil minde studenten om perioden. Vælger du en Kay Bojesen-figur kan du endda købe tilhørende studenterhue, så gaven bliver endnu mere symbolsk.

Et lækkert sleeve til tabletten

Nu træder studenten ud i voksenlivet – for nogle indebærer det et sabbatår med rejser eller fuldtidsjob, og for andre indebærer det en videregående uddannelse. Uanset hvad har de fleste unge tabletten med overalt, og derfor er et lækkert sleeve altid en god gaveidé!

Høretelefoner

De fleste sætter pris på god musik, og mange unge lytter til lækre toner dagen lang. Derfor vil et par høretelefoner i god kvalitet helt sikkert også falde i god jord hos ethvert ungt menneske.

Interiør til boligen

Måske har den nyudklækkede student planer om at flytte hjemmefra, og du ved måske, hvor meget det kræver af nye ting og sager. Derfor er det altid en god idé at give noget til boligen! Det kan være en pæn vase, nogle flotte glas eller noget helt lavpraktisk, som man jo også skal bruge – uanset hvad vil det helt sikkert blive relevant for studenten før eller siden!