Går tøseturen til Viborg?

Sponsoreret

Viborg er en hyggelig by, hvor du og veninderne kan få jer en rigtig dejlig weekend sammen. I finder både en flot natur, gode muligheder for shopping, indendørs oplevelser og fantastiske spisesteder. Det er en god idé, hvis I vælger at køre til Viborg i bil, så I samtidigt kan komme lidt rundt i det jyske.

Oplev den flotte natur

Der er en del flot natur i og omkring Viborg. Hvis dig og dine veninder elsker at vandre rundt og indtage frisk luft, kan I eventuelt tage i Latinerhaven, besøge Sønæs Park eller tage forbi Viborg Plantage.

Det gør ikke noget, at det regner

Skulle det være så uheldigt, at det regner, når I er i Viborg, er der stadig spændende aktiviteter for jer. Det vil være helt naturligt at se Viborg Domkirke som noget af det første. Tager I lidt uden for Viborg, er Mønsted-Kalkgruben bestemt et besøg værd.

Shop løs

Har I lyst til at shoppe, kan I naturligvis finde en masse butikker i Viborg. Det er dog også muligt at gå en tur på et loppemarked eller finde et sted der sælger rav. Der er masser af spændende muligheder for at shoppe i Viborg. Hvad I har lyst til at kigge nærmere på, er helt op til jer.

Spisning i Viborg

Når I skal på restaurant i Viborg, finder I en masse hyggelige spisesteder, hvor I kan indtage et lækkert måltid i skønne omgivelser. Alt efter vejret er der både steder med udendørs- og indendørsservering.