Find det perfekte smykke til én, du har kær

Sponsoreret

Smykker er en smuk måde at komplimentere en persons skønhed på og at udtrykke personlig stil på. Det er også derfor, at det er et musthave for mange kvinder at have en smykkesamling.

Har du selv modtaget smykker, ved du, at smykker er en skøn gave at give til én, da de effektivt formidler, at du holder af vedkommende. Mangler du en gave til nogen, så er et smykke en fin gave.

Et smukt historisk smykke

Udover at være flotte kan smykker rumme sentimental betydning, da de fungerer perfekt som gave fra generation til generation eller som et minde om en speciel anledning.

Dagmarkorset er et smykke, der egner sig specielt til dette. Dagmarkorset har en smuk historie og har været et nationalt symbol i Danmark siden anden halvdel af 1800-tallet, da nationalromantikken for alvor kom på banen.

Smykker er en skøn gave at give én, du har kær, og Dagmarkorset er den perfekte gave til specielle begivenheder såsom barnedåb, konfirmation eller dimission. Dertil er det et smykke, mange har med sig hele livet på grund af dens dybe historiske og sentimentale betydning.

Der findes flere forskellige versioner af smykket, hvilket blandt andet inkluderer Fadervor eller Kristus sammen med Maria, Johannes og to byzantinske helgener på bagsiden.

Smykket findes også i forskellige metaller. Hos Wienberg finder du flotte Dagmarkors i guld af høj kvalitet. Leder du efter en gave til en speciel anledning, så overvej at finde et Dagmarkors hos Wienberg.