Familiehobby på havet

Sponsoreret

Kvalitetstid med familie og venner er noget, som de fleste værdsætter højt. Hvorfor ikke finde en fælles hobby på havet, som hele familien vil elske? Som bådejer vil du med garanti komme til at bruge mange sommerdage og nætter på havet. Læs med her hvis du skal ud og investere din egen båd.

Skal man vælge en ny eller en brugt båd?

Skal man som familie ud og investere i en spritny eller en nyere brugt båd. Så er der flere parametre der skal tages højde for. Her kan blandt andet nævnes nogle af de overvejelser, man skal gøre sig inden køb:

  • Hvor mange skal der være plads til?
  • Skal det være en sejl- eller motorbåd?
  • Hvor økonomisk skal båden være?

Det er derfor en god idé at finde en forhandler af sejlbåde og motorbåde, som har et bredt udvalg af både til salg. Her vil man få kvalificeret sparring og vejledning, så man får købt den helt rigtige båd.

Fordele ved køb af ny båd

Hvis du vælger at investere i en ny båd, får du den store fordel, at du er den første, som får lov at søsætte fartøjet på det store hav. Hos Reese Marin finder du et stort udvalg af nye både fra eksklusive sejl- og motorbådsbrands som for eksempel: Dehler, Marex, Hanse, Targa, Fjord og Sealine.

Fordele ved køb af brugt båd

Vælger du at købe en brugt båd hos en bådforhandler, er du sikret et sejltøj, som vil blive leveret gennemtestet inden overdragelse. Hos Reese Marine finder du et stort udvalg af brugte både – og der kommer hele tiden nye brugte motor- og sejlbåde ind, som er klar til at få en ny ejer.