Få taget en regelmæssig synsprøve

Sponsoreret

Mange oplever, at synet bliver dårligere med alderen – det har du muligvis allerede opdaget. Derfor har mange danskere, unge som ældre, deres faste gang hos optikeren, hvor der gøres status over synet, og briller eller linser rettes til.

Nye briller eller linser er både en praktisk og æstetisk foranstaltning – først og fremmest praktisk, da mange ikke kan få en hverdag til at fungere uden den rette styrke i brillerne. Men dermed ikke sagt, at design, udformning og stil er ligegyldigt. Hos de fleste optikere er der et stort udvalg af brillestel, man kan vælge fra. Gå efter de materialer og de farver, der komplimenterer din stil og dit ansigt.

Trænger du til en synstest?

Hos CrossEyes kan man nemt og hurtigt booke en tid online til synsprøver. Her får du taget en professionel synstest af en autoriseret optiker – og så er det ovenikøbet helt gratis.

Synsprøven kan være med til at afdække, om du lider af nærsynet- eller langsynethed, om der skal tages højde for bygningsfejl, eller om du eventuelt skal have skærmbriller. Skærmbrillerne er velegnet til dem, der arbejder flere timer om dagen foran computerskærmen. De mange timer foran skærmen kan virke trættende og udmattende på øjnene, som anstrænger sig for at stille skarpt.

Hvad end du endnu har din første synsprøve til gode, eller om du er fast besøgende hos optikeren, så er det en god idé at få tjekket synet regelmæssigt. På den måde sikrer du også, at du ikke unødvendigt går rundt med spændingshovedpine som følge af dårligt syn.