Få styr på dine LED pærer

Sponsoreret

LED pærer er de perfekte pærer til hjemmet, hvis du gerne vil spare penge på elregningen og samtidig undgå, at skulle skifte dine pærer ud alt for ofte.

 

Ved at vælge en LED pære kan du både spare penge, samtidig med at du gør noget godt for miljøet.

LED pærer med lang levetid

LED pærer er smarte, de har en lang holdbarhed og vælger du at bruge LED pærer i hjemmet, kan du nemt have gavn af den i op til 25 år, uden at den behøver at blive skiftet ud.

 

Har du ofte lyset tændt i længere tid ad gangen, så er en LED pære også en god ide. For jo længere tid LED pæren er tændt, jo større besparelse får du ved at bruge en LED pære.

LED pærer til hele boligen 

Du kan sagtens bruge LED pærer i hele huset – både inde og ude. Hvad enten du skal bruge lys i stuen, i køkkenet, kontoret eller garagen, så er det en god ide at benytte en LED pære.

 

Lyset der kommer fra en LED, kan dæmpes. Du kan nemt skrue ned for lyset, hvis du en dag gerne vil have en hyggelig aftenstemning i stuen, eller hvis du har brug for et skarpt lys, når du arbejder, så kan lyset fra en LED pære modsat skrues op til den ønskede lysstyrke.

Farvet lys er hot

Vil du have et spændende og anderledes lys i boligen, kan du med LED pærer også få et farvet lys. Har du børn kan farvet lys for eksempel være en god humørspreder i børneværelset eller legerummet.