Få styr på din basisgarderobe

Sponsoreret

Er du træt af at bruge hele morgenen eller aftenen på at finde ud af, hvad du skal tage på? Føler du ikke, at der er noget af dit tøj, der passer sammen? Så skal du i gang med at få styr på din basisgarderobe. Men en basisgarderobe kan du lave et utal af forskellige outfits, og du vil altid hurtigt kunne finde et outfit, der ser godt ud sammen.

Struktur på indersiden af skabet

For at lave en god basisgarderobe kan du dele den op i følgende kategorier:

  • Træningstøj (bukser og toppe)
  • Loungetøj (nattøj, joggingtøj, afslapningstøj m.m.)
  • Overtøj (jakker, huer, vanter, halstørklæder m.m.)
  • Underdele (bukser, shorts, nederdele)
  • Overdele (t-shirts, stropbluser, bluser, skjorter m.m.)
  • Tilbehør (smykker, tørklæder m.m.)

Pointen for alle disse kategorier er, at du reducerer mængden af tøj, du har i din garderobe. Med basistøj behøver du ikke alverdens med tøj, da du altid kan sætte det sammen på en lækker og ny måde. Samtidigt er det en fordel, at du identificerer, hvad hvert enkelt stykke tøj kan bruges til. Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge det til, bør det ikke være en del af din basisgarderobe.

Tips til at lave en god basisgarderobe:

  1. Opbevar din basisgarderobe separat fra din garderobe med de andre stykker af tøj. Det gør det meget nemmere at sætte et outfit sammen.
  2. Husk at basisgarderoben ikke ændrer sig i løbet af året. Du bør lade det hele være året rundt, da du altid kan få brug for basistøj uanset, om det er sommer eller vinter.
  3. Mangler du inspiration til basistøj, kan du tage et kig på mærket Maison Kitsune.