Få et flot lysindfald med rullegardiner i bambus

Sponsoreret

Bambus har efterhånden fået et stort comeback, når det handler om nordisk indretning. Mange ting kan i dag fås i bambus, og så er det til og med meget populært. Det gælder også for dine vinduer, for med et bambus rullegardin fra Northbynorth.com, kan du skabe et helt særligt lysindfald og anderledes look, som du ikke kan med et ganske almindeligt gardin i ensfarvet stof.

Stort udvalg af smukke rullegardiner på mål

Hos North by North, kan du vælge mellem flere forskellige rullegardiner, som alle er fremstillet af den populære naturlige og bæredygtige bambus. De findes i mange forskellige farver, lige fra de helt lyse og naturlige farver i hvid og beige, til de mere kontrastfyldte varianter i smoked brown og sort.

Når du skal vælge et nyt rullegardin, handler det ikke kun om farven på gardinet, men også om størrelsen. Hos North by North tilbyder de beskæring af gardinet, hvilket både gælder for længden på gardinet, men også bredden.

Levering tirsdag og torsdag

Når du har bestilt dit nye rullegardin hos North by North, bliver gardinet afsendt af deres egne leverandører. Det betyder samtidig at du nogle gange kan opleve en lidt længere leveringstid. Til gengæld modtager du et flot rullegardin i høj kvalitet, men også et rullegardin i et bæredygtigt materiale, som du kan have stor glæde af i mange år, på grund af bambussens høje holdbarhed.

 

Besøg Northbynorth.com og se det store udvalg af flotte udvalg af rullegardiner, som alle er fremstillet af det smukke og naturlige bambus.