Få byens smarteste bil

Sponsoreret

Der er ikke noget bedre end at sætte sig ind i en helt ny bil og bare nyde den første tur. Men en bil er ikke noget, man går ud og køber hver eneste dag, da der som regel er en masse penge på spil. Ønsker du dig alligevel en ny bil, er det dog muligt at få følelsen af ny bil lidt oftere, nemlig ved at benytte sig af flexleasing.

Flexleasing privat hos Fleggaard Auto er en aftale, som passer perfekt til dig, som ønsker en ny bil her og nu. I stedet for at skulle betale for bilens fulde registreringsafgift, bliver denne i stedet delt ud i små rater, som du betaler i den periode, du bruger bilen. Det er ene og alene bilens registreringsafgift og alder, der bestemmer hvor store rater, du skal betale.

Derfor skal du vælge flexleasing

Flexleasing er smart, hvis du gerne vil spare penge i forhold til en ny bil. Hos Fleggaard Leasing er alle biler brugte leasingbiler, og det betyder, at hver enkelt bil er billigere at lease på grund af, at bilens afgift dermed er lavere end på en ny bil. Flexleasing er især smart, hvis du gerne vil have en af de lidt dyrere biler som for eksempel en Mercedes eller en Audi, fordi du får en stor besparelse på registreringsafgiften.

Du kan også vælge at købe

Hos Fleggaard Auto kan du med flexleasing også købe den bil, du leaser. Så ender det med, at du falder pladask for en bestemt bil, har du derfor muligheden for at købe den uden fuld afgift efter din leasing periode er endt.