Et par skridt på vejen til at lære at elske dig selv

Sponsoreret

Som kvinde kender du måske, at forholdet til din krop går meget op og ned. Det kan føles som en rutsjebanetur. Nogle gange elsker du, hvad du ser i spejlet, og vil glædeligt vise dig ude i verden. Andre gange er du knapt så tilfreds, og ønsker at gemme dig væk i tykke og lange klæder, hvis du overhovedet har lyst til at gå ud.

Du er ikke alene om at have det svært med at elske din krop en gang imellem.

Gå en lang tur eller dyrk motion  

Når selvtilliden er lav, er det vigtigt, at du ikke går helt i hig. I stedet bør du gribe om den varme jakke og et par gode sko, og gå en dejlig lang tur i den friske luft. Det vil nærmest virke helt meditativt, og tømme dit hoved for negative tanker, du har om dig selv, og erstatte dem med positive tanker.

At dyrke motion er også en rigtig god måde, at få et ekstra selvtillidsboost på. Der skal ikke meget motion til, sommetider kan en gåtur være rigeligt.

Forkæl dig selv  

Hvis du er i en periode, hvor du ikke er så tilfreds med dig selv som du ønsker at være, er det vigtigt, at du forkæler dig selv. Du skal gøre noget for dig selv, som føles godt og rigtigt.

Selvom det kan virke som en lidt mærkelig idé til en kvinde, der døjer med dårlig selvtillid, er det en god idé at købe noget lækkert og sexet lingeri. Det kan måske hjælpe dig til bedre at kunne lide, hvad du ser i spejlet.

Forhåbentlig vil du igen føle dig som en attraktiv og lækker version af dig selv, når du forkæler dig selv – som du fortjener!