Er din have klar til sommer i Danmark?

Sponsoreret

Er der noget så skønt, som en varm og solrig, dansk sommer? Nej ikke rigtigt vel. I år er der mange, der må lade passet blive hjemme i skuffen, eftersom at tiden ikke tillader os at rejse ud. Men så er det et held, at de danske strande, sprøde grillpølser og søde is kan noget helt særligt. 

Skab din egen ferieresidens

Hvis du som så mange andre må droppe ferieplanerne, så kan du tilslutte dig koret af danskere, der nu opruster hus og have til med havemøbler, terrassevarmere og grill-udstyr. Men foruden de klassiske terrasse-faciliteter og udstyr, så kan du gøre endnu mere for at sætte scenen til en sommerferie i privaten.

En plads i skyggen under en svajende palme bliver det ikke til i år, men en i stedet kan du hænge en hængekøje op hjemme i haven og nyde, at rejsetiden ikke er lang fra hjem til feriedestinationen. Det er måske ikke helt det samme, men du kan være sikker på, at køjen er lige så god – især hvis du køber den på brugskunst.dk.

Her finder du et væld af køjer, som både kan hænges op mellem to træer, som man traditionelt gør det, eller på et stativ, som du kan placere, hvor du har lyst. Dette kan være en fordel, hvis du eksempelvis har en overdækket terrasse eller en særlig solplet, hvor der ikke står træer, eller hvis du vil flytte den i løbet af dagen. Foruden de klassiske hængekøjer, så finder du også fine hængekøjestole, som fungerer lidt på samme måde. Stolen hænger dog kun i en enkelt snor, hvorfor den er lidt nemmere at få plads til. Den er både æstetisk hyggelig at se på, og så sidder man formidabelt med en god bog eller en kold drink.