En blomstereng af et tøjmærke

En blomstereng af et tøjmærke

Sponsoreret

Når jeg kigger rundt på gaden, ser jeg en overvægt af én slags tøj. Mørke farver, tungt læder og intet motiv. Det er stilsikkert, uden tvivl, men det mangler lige noget ekstra. Derfor giver de mennesker, der tør skide på konventionerne og gå amok i farver og former, mig et kæmpe smil på. Fordi det stikker ud.

Sushi er også kun, så lækkert som det er, fordi det hører sig til sjældenhederne. Det er et afbræk fra hverdagens leverpostejmadder og hakkebøffer.

Nu er der endelig kommet et tøjmærke, til dem der tør skille sig ud – det menneskelige sushi.

Ganni

Ganni tøj er nemlig alt det hverdagen ikke er. Det er prangende farver, det er modigt og det fresh as fuck.

Det danske tøjmærke tør nemlig godt at skille sig, de sætter faktisk en ære i det. Og det har internationale stjerner som Rihanna og Kendall Jenner virkelig også slugt råt.

Brandet er måske bedst kendt for sine store pufærmer og pastelfarver. Tøjet er perfekt til den selvsikre studerende, der ønsker at skille sig ud, eller den nyudklæggede, stilsikre kvinde, der gerne vil se sofistikeret ud, uden at ligne en tilhører til en begravelse.

Bæredygtighed

Man kan ikke lave tøj til unge, sofistikerede kvinder i dag, uden at tænke bæredygtigt.

Ganni brander ikke sig selv som bæredygtigt, men prøver hvert år at justere produktionen til en mere bæredygtig retning.

Det kan blandt andet ses på deres sko og støvler, som laves i genbrugsmaterialer. Det er små skridt, men hvis vi alle tager mange af dem, går vi langt. Desuden passer støvlerne perfekt til mange outfits, og kan give din kjole et mere råt look, så hvorfor ikke af genbrugsmaterialer?

Style dit outfit med Ganni tøj for at skille dig helt ud, eller give outfittet et twist.