En ægte klassiker fra Adidas

Sponsoreret

Er det tid til nye sneakers? Så er Adidas Campus sneakers med mere end 40 år i bagagen en ægte klassiker. En helt perfekt hverdagssko, som kan sammensættes med stort set ethvert outfit til enhver lejlighed. Som så mange andre sneakers begyndte Adidas Campus som en basketballsko. Den udkom i en tid i 1980’erne, hvor sportstøj var højeste mode. Skoen blev ret hurtigt populær blandt diverse subkulturer.

Skoen blev ikke kun populær blandt den generelle befolkning på grund af dens afslappede look og behagelige komfort. Men blev også taget godt imod af nogle af tidens største kunstnere. Kunstnere som The Beastie Boys blev ofte spottet i Adidas Campus sneakers.

Forbindelsen mellem Adidas Campus og musikverdenen var ikke kun stor i 1980’erne. Men strækker sig derimod over en lang række år frem. Lige fra hip hoppen i 80’erne og til 1990’ernes britpop, hvor bands som Oasis og Blur, var store forbrugere af Campus skoen.

Adidas Campus er via sin popularitet blandt diverse subkulturer, musikbranchen og den generelle befolkning, blevet en sand klassiker blandt sneakers. Selvom skoen aldrig er gået af mode grundet sit tidløse og afslappende design, har den i den seneste tid fået en ny opblomstring i popularitet.

Skoens rå men samtidig elegante look og behagelige komfort er ved at få flere beundrere blandt denne tids generation. Adidas Campus findes i mange forskellige modeller og farver – til både kvinder og mænd. Den er lavet i Adidas’ velkendte kvalitet, som derfor kan holde til hverdagens slid. Skoen er samtidig en sko, som man vil være glad for i lang tid, da den ikke går af mode.