Drop hårrutinen og prøv noget andet hår.

Sponsoreret

Det tynder på toppen. Det gråner i spidserne. Det tørrer pludseligt og nemt. Ja, vores hår er en flygtig størrelse. De, der har det flotteste hår, bruger typisk timevis af arbejde på at få det til at se ud som det gør. Og ligeledes bruges der også tusindvis af kroner på et hav af forskellige produkter.

 

Men er alle de produkter uforbeholdent godt? Der er mange argumenter for, hvorfor man bør droppe rutinen.

 

For det første er er produkterne fulde af tilsætningsstoffer. Bare vend din shampoo om. Indholdsfortegnelsen er længere end Lev Tolstojs krig og fred. Det er altså tilsætningsstoffer, der er tiltænkt at give forbrugeren flottere og sundere hår, men i virkeligheden kan de have den stik modsatte effekt. De kan føre skel og hårskade med sig. Måske ikke ved brug af produkter, men så når man stopper med at bruge dem.

 

Derudover skyller alle de kemikalier ud i naturen. Det er ikke nogen hemmelighed, at mennesket i høj grad er i gang med en større krig mod naturen. Dag for dag, gør vores vaner det hårdere for miljøet. For langt de fleste mennesker er det selvfølgelig utilsigtet, men ikke desto mindre har vi mange hverdagsvaner, der skader vores jord en hel del.

 

Og hvorfor egentlig være så forfængelig? Er der behov for, at håret sidder lige i skabet hver dag på bekostning af dit og jordens helbred?

 

Hvis du ikke kan slippe det gode look, findes der alternativer. Du kan prøve en helt anden frisure, der kræver mindre pleje, eller du kan gå hele vejen og klippe det hele af. Simpelthen blive skaldet, det kan klæde både mænd og kvinder fantastisk godt. Er håret et must, kan man også altid kigge mod nogle af landets parykker – de laves utroligt flot.