Drømmer du om en spa på terrassen?

Sponsoreret

Går du og drømmer om en spa på terrassen? Din første tanke er muligvis, at det er for dyrt. Er det tilfældet, bør du kigge nærmere på de oppustelige og prisvenlige LAY-Z SPA. Med sådan en model kan du få din drøm om en spa på terrassen opfyldt.

Hygge og afslapning med en spa

Med en spa på din terrasse kan du se frem til at sidde og hygge dig, mens du slapper af efter en lang dag på arbejdet. Du kan sidde og lade dine batterier op, så du er klar til aftenens gøremål. Det bliver også nemt at forkæle både manden, kæresten eller veninderne, når du ønsker lidt selskab i din spa.

Vælg den perfekte model for dig

Skal du investere i en udendørs spa, er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvilke modeller, der findes. Du kan nemlig få klassiske spamodeller, spa med mange jets eller hvad med en spa med lækkert lys?

For at du kan få størst mulig glæde af din spa, bør du kigge på dens udseende. Er det en spa, der passer til dit uderum? Passer farven, materialet, udformningen m.m. ind i den indretning, du allerede har på din terrasse?

Derefter bør du kigge på, hvor stor en massageeffekt spaen har. Det gør du ved at kigge på hvor mange jets, der er i spaen. Ønsker du en stor massageeffekt, skal du vælge en spa med mange jets. Er selve massagedelen ikke noget for dig, kan du vælge en spa med ingen eller få jets.