Drømmen om et prinsessebryllup

Sponsoreret

Mange piger drømmer om det helt store prinsessebryllup, fra de er helt små. Du har set overdådige bryllupper i Tv og magasiner – men hvad stiller du egentlig op, når det rent faktisk er dig?

Måske har du ikke fundet dit livs kærlighed endnu, måske har du. Det kan også være, at du blot har nået en alder, hvor du kan retfærdiggøre at begynde at tænke rigtigt over, hvordan dit fremtidige bryllup skal udforme sig. I dette indlæg får du ihvertfald et bud på, hvad du kan overveje i mellemtiden.

Hvad bør du have styr på?

Forlovelsesringen

Det er selvfølgelig din kommende mand, der skal stå for denne, men derfor er der ikke noget galt i at overveje, hvilken type ring der falder bedst i din smag – tag for eksempel et kig på en solitaire ring. På den måde kan du også lave nogle diskrete hints, så din kommende mand er endnu bedre klædt på til at træffe det rette valg.

Kjolen

Lad endelig være med at gå ud og købe din brudekjole, inden du skal giftes… Det kan godt virke en smule overdrevet. Men du kan selvfølgelig sagtens gøre dig tanker om, hvordan din kommende brudekjole kan se ud. På den måde har du også en klar idé, når du en dag står i blandt et væld af brudekjoler og skal vælge.

Lokation

Skal brylluppet holdes i Danmark eller udlandet? Skal det måske være en havefest eller i flotte lokaler på et gods eller slot. Alt dette afhænger selvfølgelig af budgettet og jeres drømme og ønsker – men her er det også okay at være på forkant og undersøge de forskellige muligheder først!