Diskret, feminin og perfekt i dametasken

Sponsoreret

Er du træt af at være afhængig af tobakscigaretter, så er det oplagt at du prøver en af de smarte elektroniske cigaretter, som du kan finde hos Elekcig.dk læs mere her.

Kunne du tænke dig at prøve en e-cigaret, og er du samtidig helt på bar bund, i forhold til at starte, så fortvivl ej. For hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige e-cigaretter, både til dig der er helt grøn, men også til dig der ved hvad det at dampe handler om, og som leder efter en e-cigaret, der passer til den lille dametaske. For eksempel en pod-kit, der er nem at have med dig overalt.

Hvis du er vant til at ryge tobak, så kan du for eksempel prøve en smag af tobak, når du skal igang med at dampe. På den måde føles springet ikke helt så stort, og du kan i stedet bruge tid på, at finde ud af hvordan e-cigaretten virker.

En e-cigaret består af tre dele; en coil, en tank og et batteri. Tanken fylder du op med den væske du vælger, vælger du tobak kan du for eksempel vælge mellem flere forskellige tobakssorter, når du køber hos Elekcig.dk.

 

Et hav af forskellige smagsvarianter

Men tobak er ikke det eneste du kan vælge, når du vil dampe. Skal det være lidt sjovere, måske lidt mere feminint, og er du træt af duften af tobak, så findes der mange forskellige slags, du frit kan vælge imellem. Blandt andet en sød smag af frugt, som for eksempel hindbær, kiwi, mango eller vandmelon.

Vil du til gengæld gå all-in, så har du også mulighed for selv at blande din egen e-væske. Nemlig ved at bruge selvblander, på den måde kan du selv styre indholdet i din e-cigaret, både hvad angår smag, men også hvad angår damp og nikotinstyrke.