Det skal du have til dine børn om sommeren

Sponsoreret

Kalenderen siger, at sommeren kun er få dage væk. Efter en lang vinter, er det vist, hvad vi alle sammen går og hungrer efter. Men det er ikke alle dele af samfundet, for hvem solen kun er lutter is og strandture.

 

De mindste børn er nemlig meget sårbare i sommerens høje Uv-stråling, og deres hud er endnu ikke hærdet som vores. For børn gælder det ikke om at anskaffe dem en lækker tan, men for alt i verden at passe på deres hud og væskebeholdning.

 

Derfor bør du som minimum købe følgende til dine børn:

 

Sommerdragter

sommerdragter til børn er et must i sommersolen, når dagene bliver ekstra varme. En god sommerdragt er nemlig dejlig luftigt, hvilket hurtigt køler dit barn af, med god ventilation.

 

Modsat mange andre heldragter til børn, giver den luftige formsyning en fantastisk bevægelighed til dine børn, så de kan gå på opdagelse i sommerlandskabet.

 

Solcreme

Solcreme er noget alle bør have i tasken om sommeren. Udover en flaske vand, er det det vigtigste våben, du har mod solstik. Og endnu vigtigere er det at smøre børnene ind i et godt lag solcreme. Det kan nærmest ikke blive for meget. Hold dig heller ikke tilbage i styrken, der gerne må ligge omkring 50+

 

Sommerhat

Børn iklædt en store sommerhat er mere end bare søde at kigge på. Det er også beskyttet fra solens stråler i deres ansigt hele dagen. Ansigtet er det sted på kroppen, der typisk er mest udsat for solen flest timer i døgnet.

 

En solhat kan derfor være forskellen på en sund hud eller en solskoldet søn.

 

Udover ovenstående råd, bør det nævnes, at man selvfølgelig også skal søge ind i skyggen, når muligheden byder sig. Børn er ikke vampyrer, men tåler solen dårligt.