Det alsidige Maison Kitsune

Sponsoreret

Maison Kitsune blev grundlagt i 2002 af Gildas Loaëc og Masaya Kuroki. De ligger ikke på den lade side, da de ejer både modetøjsbrandet Maison Kitsune, musikmærket Kitsune Musique og kaffebaren Café Kitsune. Parret har stille og roligt fået deres tøjmærke på alles læber verden over.

Sammensmeltning af Paris og Tokyo

De to grundlæggere kommer fra henholdsvis Paris og Tokyo. Det afspejler sig naturligvis i navnet, som de har valgt til deres tøjmærke. “Maison” betyder hus på fransk, mens “Kitsune” er japansk og betyder ræv. Ræven er, ifølge et sagn, et symbol på den magt, der er ved at ændre sit udseende. Det er lige præcis det, som de to herrer ønsker at gøre med deres altid moderigtige tøjkollektioner.

Ræven er naturligvis brandets signaturlogo, hvorfor du finder det på alle de produkter, som Maison Kitsune lancerer.

Klassikere med et tvist

Du finder alle de bedste klassikere i kollektionerne fra Maison Kitsune. De er fremstillet med en perfekt balance mellem komfort og enkelhed, afslappethed og coolness m.m. Klassikerne bliver genopfundet gang på gang i deres kollektioner, men de er stadig med et flot og tidløst udseende.

Parret leger altid med både farver, prints og materialer. De ender gang på gang med en unik kvalitet, hvor det er tydeligt, at sansen for detaljerne er i højsædet. Køb Maison Kitsune hos Wardhog. Så er du sikret, at dit klædeskab altid er fyldt med lækkert tøj i en rigtig god kvalitet.