Den bedste shampoo til dit hår

Sponsoreret

Inden du køber en shampoo, er det vigtigt, at du ved, om den matcher dit hår og din hovedbund. Shampoo er nemlig beregnet til at rense både dit hår og din hovedbund for snavs m.m. 

Du bør derfor vælge en shampoo, der er bedst egnet til din hovedbund og naturligvis dit hår. Du har nok allerede opdaget, at der findes mange forskellige typer af shampoo. Derfor er det ikke altid helt nemt at finde den perfekte shampoo for dig. Så hvad skal du vælge?

Shampoo til normalt hår

Shampoo til normalt hår er designet til personer, der ikke har specifikke behov i forhold til deres hår. Denne shampoo består af blide rensemidler med enkle ingredienser. Disse ingredienser er formuleret til at rengøre håret uden at fjerne din hovedbunds naturlige olie, hydrering og hårglans. 

Hverdagsshampoo

En shampoo, der kan bruges hver dag, indeholder et mildt rensemiddel med langt færre overfladeaktive stoffer sammenlignet med en almindelig shampoo. Sådan en shampoo er typisk også fri for sæbe og alkali, hvilket gør, at den er mere bæredygtig. 

Antiskælshampoo

De fleste personer har på et eller andet tidspunkt haft brug for en antiskælshampoo. Shampooen kan være din redning, hvis du har lidt eller meget skæl. Den kan nemlig hjælpe dig, så du slipper af med skæl i hovedbunden.

Shampoo til farvet hår

Shampoo til farvet hår er for dig, der naturligvis har farvet dit hår. Hvis du gerne vil beholde den fine farve, som du har fået lavet hos frisøren, er det en god idé med en shampoo til farvet hår.