De perfekte jeans til den stilbevidste kvinde

Sponsoreret

Global Funk er indbegrebet af lækre, komfortable jeans i lange baner. Men brandet er også langt mere end bare bløde behagelige jeans. Med i det store sortiment kan du også finde søde kjoler og skønne jakker, som alle er designet i en smart og funky stil.

Jeans har i mange år været et ægte must-have i mange kvindelige garderober, og det gælder også for de mange forskellige jeans du finder hos Mix-it.dk. De mange jeans fra Global Funk er lavet med et stort fokus på god komfort og er jeans og tøj, som du nemt kan bevæge dig i.

Syv forskellige jeans-modeller

Er du en af dem, som godt kan lide en bestemt jeans model og foretrækker du for eksempel altid at gå med højtaljede bukser, eller jeans som er lavtaljede, så kan du i kollektionerne altid finde de samme modeller sæson efter sæson. De bliver nemlig ikke lavet om. Så har du først forelsket dig i en bestemt model, så kan du være sikker på at kunne finde den igen året efter. Global Funk har designet hele syv forskellige jeans modeller, hvor det eneste der bliver lavet om, er længden og de små detaljer. Pasformen i taljen ændrer sig aldrig, og det samme gælder pasformen rundt om din numse.

Måske har du lagt mærke til den nye termodragt, som er gået hen og blevet en meget populær flyverdragt til voksne. Global Funk har skabt den meget populære jumpsuit ISOLDE INTENTION, som findes i et utal af flotte farver.