Dansk design i topkvalitet

Sponsoreret

Siden 2013 har Birgitte Herskind designet tøj for brandet af samme navn, og det har givet hende stor succes både i Danmark. Find udvalgte designs fra Birgitte Herskind på vanilia.dk.

Stilrene farver og materialer, vovede former og god kvalitet er noget af det, der karakteriserer tøj fra Birgitte Herskind. Kvinden bag brandet er en dansk designer fra København af samme navn, og det er også netop København, der er brandets primære inspirationskilde. Det startede i 2013 og har lige siden haft fokus på kreativitet og smukke farvevalg. Brandet skillet sig ud med sine unikke styles, der både kan styles til festlige begivenheder eller matches til hverdagstøjet.

Birgitte Herskind er især kendt for minimalistiske tilgang, stilfulde silhuetter og innovative farvevalg, og det har alt sammen gjort brandet til en af de mest anerkendte på den danske modescene gennem de senere år. Derudover er den ultimative prioritet for Birgitte Herskind kvaliteten på hendes tøj. Designeren selv har en meget stor passion for italienske tekstiler. Kravet til kvaliteten samtidig med et ønske om at kunne levere inden for kort til gør, at størstedelen at produktionen foregår i Europa.

Birgitte Herskind har skabt et navn for sig selv i Danmark og resten af verden. Hun var blot 16 år, da hendes drøm om at designe startede, og derfor flyttede hun fra Beder uden for Aarhus til København. Siden da er det blevet til mere end 35 års arbejde med mønstre, farver, tekstiler og materialer. Det førte i 2013 til brandets første lancering.