Champagne til nytårsaften!

Sponsoreret

Der er vidst ikke nogen tradition, der er mere klar, end lyden af champagnepropper der springes over hele verden, når klokken slår 00.00 nytårsaften.

Alt efter hvem du er, og hvilken fest du befinder dig til – er der som udgangspunkt to scenarier: Du popper champagneproppen, og hælder den lækre drik op i glassene til dig selv og de resterende gæster. Eller også ryster du flasken godt, indtil proppen flyver af, og du kan sprøjte drikken rundt på gæsterne, imens du hopper og danser.

Vil du vurdere dig selv som værende den første type, har vi her 5 gode bud på, hvilken Champagne du kan servere nytårsaften.

5 gode bud til årets sidste dag

Moët & Chandon Impérial ICE Champagne

Intens, frugtig og elegant Champagne i et eksklusivt design. Fungerer også lækkert til en isdessert.

Champagne Taittinger Brut Réserve

Frugtig sødme med friske noter. Vælger du denne Champagne vil du udstråle finesse og elegance.

Moët & Chandon Impérial NECTAR Champagne

En klassiker over alle klassikere fra et af verdens mest velkendte brands. Den er frisk, frugtig og blød i smagen.

Piper-Heidsieck Champagne Brut

Verdensberømt Champagne af allerhøjeste kvalitet. Du får den tilmed til en utrolig god pris. Den er frisk i smagen med noter af citrus.

Champagne Lanson Rosé Label Brut

En meget efterspurgt Rosé Champagne, og klart den du skal vælge, hvis du elsker Rosé normalt. Den har en sommerlig sødme i smagen.

 

Vælger du en af disse fem bud, er du sikker på gennemført smag og eksklusivitet nytårsaften. Hvis du er af den anden type, som hellere bare vil ryste Champagnen i en glædesrus, kan du lige så godt vælge en billig, mousserende vin – som har samme funktion, men til billigere penge.