Brillestel – et hav af muligheder

Sponsoreret

Det kan være lidt af en opgave, når du skal have nye briller. Der er så mange muligheder at vælge mellem, hvorfor det kan være godt at få kyndig hjælp fra en optiker i Aarhus. Med den rette hjælp får du nemlig et par briller, der passer til din personlighed og stil.

Briller til nutidens seniorer

Selvom du er over 50 år, eller hvis du nærmer dig pensionsalderen, betyder det ikke, at du skal bære gammeldags briller. Et par smarte briller kan nemlig give dig et mere ungdommeligt udseende.

Det kan eksempelvis være værd at overveje et par briller, der har en form som katteøjne. Derudover vil et stel med en højglans finish give dit ansigt mere liv. Du bør undgå brillestel med en mat finish i grå, sort eller andre mørke farver.

Briller til den unge studerende

Med de helt rigtige briller kan du udvikle din egen stil. Uanset om du ønsker et nørdet retrolook, at signalere modebevidsthed eller ønsker en mere intellektuel stil kan du finde et brillestel, der hjælper dig med at udtrykke dette. Du kan gå i gang med at prøve alskens typer af briller, så du finder den stil, der passer til dig. Kast dig gerne ud i usædvanlige former, farver, store briller og interessante detaljer.

Briller til den travle mor

For travle mødre, der ikke har tid til eller brug for at følge de nyeste modetrends, er et par stilfulde briller ofte det bedste valg. Afhængigt af din personlige stil kan du vælge brillestel med detaljer eller genkendelige designerlogoer. Interessante farver tilføjer også lidt ekstra til brillestellet.