Bomber jakker til enhver tid

Sponsoreret

Jakker kan man aldrig få nok af, og specielt ikke de smarte og moderne bomber jakker. Jakken med det sporty look kan bruges både sommer og vinter, alt efter hvilken en model du vælger. Med jakken kan du også skabe en af de store modetendenser, som er hot lige nu – nemlig sports luxe.

 

Mænd, mode og trends

For mange mænd er det vigtigt at klæde sig flot på. Og en flot bomber jakke kan i høj grad hjælpe til med at fuldende looket. Den klassiske jakke som blev skabt tilbage i 1950érne, har de seneste år fået et stort comeback i modebilledet.

 

Bomber jakker blev tilbage i 1950érne udviklet af de amerikanske piloter. Jakken blev brugt for at holde varmen i cockpittet og samtidig var det vigtigt, at piloterne havde fuld bevægelighed, når de havde jakken på.

 

Hos 2trendy.dk finder du mange forskellige bomber jakker fra alle de kendte brands. Det er brands som for eksempel Urban Classics, Just Junkies, Fat Moose og Clean Cut.

 

Sådan styler du din bomber jakke

Bomber jakken er nem at style, og er egentlig ikke meget anderledes end en flot blazer. Looket bliver bare lidt mere sporty med en bomber jakke. Der er mange forskellige materialer at vælge imellem, og alt efter hvilket materiale du går efter, kan du skabe præcis det look, som du stiler efter.

 

2trendy har et stort udvalg af jakker i forskellige materialer. Blandt andet jakker i uld, i læder, i nylon og i lærred. Alle jakkerne er perfekte til dig, der gerne vil have et moderne og aktivt look hele året rundt – både forår, sommer og vinter.