Blue de Génes er det perfekte denim-mærke

Sponsoreret

Er du på jagt efter noget fedt denim-tøj, der har fundet inspiration i jeans? Blue de Génes, som butikken Nørrebro forhandler, er et fedt denim-mærke.

Blue de Génes er et denim-mærke, der har fundet inspiration i oprindelsen af jeans.
 For over 400 år siden i italienske Genova brugte havnearbejderne et robust og slidstærkt stof, som blev kaldt Geanes fustian, som arbejdstøj.
 Og heraf kommer det stærke denim-stof, som kan holde til lidt af hvert. Og det er netop denne historie, som Blue de Génes spiller på. Alle styles fra Blue de Génes har en stærk og unik identitet og et design, som vil kunne holde til at blive brugt mange år ud i fremtiden.

Blue de Génes søger altid inspiration i Genova, når de skal udvikle nye designs og kollektioner. De søger blandt andet tilbage i historien og hos de mennesker, der boede der. Mange af deres modeller som Vinci, Repi osv. er opkaldt efter berømte personer i Genova’s historie.

Du kan finde fede styles fra Blue de Génes hos Nørrebro i Randers, der leverer tøj, sko og accessories til hele Danmark. De ved, hvad deres kunder vil have, fordi de lytter til dem og handler ind derefter. De ved blandt andet, at de har nogle kvalitetsbevidste kunder, der forventer det bedste. Det er hos nr-bro.dk, du altid finder det absolut fedeste udvalg af tøj, sko og accessories. Du vil altid kunne finde det nyeste indenfor fashion hos os, og de er ofte first-movers på mange nye trends samt mærker.

Nørrebro har et stærkt samarbejde med deres nuværende brands, og derfor kan de konstant tilbyde nyheder.